BMW Francuska – natjecanje u preradama modela R18

BMW Francuska pozvao je svoje trgovce da poboljšaju novi BMW R18. Brojni su se odazvali pozivu i dali na posao a sada su određeni i pobjednici.

BMW je namjerno dizajnirao svoj R18 na takav način da je široki boxer lako preurediti. Na natjecanju preinaka, Bavarci u Francuskoj pozvali su trgovce i prilagoditelje da svoju interpretaciju modela R18 postave na kotače.

Specifikacije su pojednostavljene: najmanje tri dijela iz njihovog paketa 719 morala su se instalirati na motocikle. S druge strane, okvir, motor i elektroniku se nije smjelo mijenjati.

Kako bi se spriječilo preveliko skretanje dizajna, izvučen je raspon cijena od 45.000 eura. Na kraju je podneseno 18 nacrta za koje je BMW -u i zajednici bilo dopušteno glasovanje u srpnju 2021. godine.

Među svim preuređenim motociklima, jedan se posebno istaknuo. S gotovo 30 posto svih glasova, za pobjednika je izabran BMW R18 Royal Racer iz Moto Store Aix u Aix-en-Provenceu. Prerade iz Nice Premium Motors-a iz Nice i iz Bayern Avenue-a iz Mouginsa postavljeni su na druga dva mjesta postolja.

Pobjednik natjecanja – BMW R18 Royal Racer

Pobjednički motocikl nastao je u suradnji s Atelierom Pianelli. Royal Racer moderna je interpretacija BMW -a R 50 i nosi naslijeđe prvih BMW motocikala u moderno doba. Njegove značajke uključuju plutajuće sedlo, polugu za vožnju unatrag, prugaste trake, obodni stražnji blatobran i registarsku pločicu uzdužno pričvršćenu na prednji blatobran.

French Riviera Bobber

French Riviera Bobber iz Nice uvjerila je komisiju prije svega svojim aluminijskim poklopcem motora izrađenim po mjeri temeljenim na rešetki hladnjaka modela automobila BMW Coupé i digitalnim zaslonom integriranim u spremnik u obliku suze.

BMW R18 M

BMW R18 M, izgrađen prema Bayern Avenue, ima dodir BMW M tehnologije. Pokazuje brojne aluzije na modele BMW -ovih automobila s oznakom M u nazivu, nosi nijansirane boje BMW motosporta i inače je vrlo sportski za krstaricu.

Leave a Comment

Scroll to Top