BMW Motorrad Days se vraća – Berlin 2022

Možda je tek jesen 2021. godine, ali BMW Motorrad već radi na planiranju događanja za ljeto 2022. Godišnji festival BMW Motorrad Days, koji se nije održavao 2020. i 2021. godine zbog globalne pandemije, službeno će se u punoj snazi ​​vratiti u 2022. Ako ste ljubitelj BMW -a i bit ćete na području Berlina u Njemačkoj 2. i 3. srpnja 2022., definitivno biste to sada trebali označiti na svojim kalendarima.

Gotovo dva desetljeća, BMW Motorrad Days imao je svoj dom u Münchenu. Nakon što su gotovo svi bili prisiljeni sjediti i razmišljati tijekom kolektivnog zastoja 2020. godine, BMW Motorrad odlučio je preseliti svoj godišnji festival, koji privlači motocikliste iz cijelog svijeta, u Berlin za 2021. Nažalost, ublažavanje pandemije nije pstupilo na snagu kao što su se svi nadali do ljeta 2021. godine, pa je BMW otkazao svoju prvu manifestaciju u Berlinu.

Ipak, uvijek postoji sljedeći put i na to Bavarci računaju za 2022. Dani BMW Motorrada možda su završili dvogodišnjom pauzom, ali nadamo se da to znači da će se 2022. vratiti jači nego ikad.

Ako ste općenito propustili ljetnu festivalsku scenu na otvorenom, ovaj će se događaj održati dva dana nakon petog po redu berlinskog festivala Pure & Crafted, koji je trenutno na rasporedu 1. srpnja 2022. Dok je BMW Motorrad naslovni sponzor tog događaja nije mu i organizator, za razliku od BMW Motorrad Days-a. Festival Pure & Crafted predstavit će mnogo glazbe uživo, uz sve vrste umjetnosti – uključujući custom BMW i druge motocikle.

U svoj novi dom u Berlinu, BMW Motorrad Days planira donijeti nove motocikl i druge proizvode, kaskaderske predstave, posebne poznate osobe u moto sportu, probne vožnje i opći osjećaj bavarske društvenosti. Biti će, naravno, i motociklistička revija custom motocikala. Ljeto 2021 se možda bliži kraju, ali postavite svoj GPS za ljeto 2022. godine.

Leave a Comment

Scroll to Top