Ducati Streetfighter V2 na vidiku

Naked motocikli vrlo su tražena roba među ljubiteljima vozila na dva kotača a Ducati je uvijek bio spreman ponuditi im ono što žele.

Ako tražite naked motocikl sa sportskim karakteristikama u Ducatiju će vam ponuditi novi Monster ili Streetfighter V4.

S cijenama od 20.000 eura naviše i izlaznom snagom od 208 KS, V4 nije namjenjen baš za svakoga. Manji Monster s cijenom od oko 11.000 eura puno je prihvatljiviji ali sa 111 KS i svojim oblikom nije baš ono što sportski vozači traže.

Streetfighter 848 – vodilja za novi V2 model

U skladu s tim, obožavatelji Ducatija dugo su sanjali o malom Streetfighteru koji slijedi stope prijašnjeg modela Streetfighter 848.

Zahvaljujući budnom oko pažljivih promatrača snovi Ducatista se sada ostvaruju jej je na probnoj vožnji primjećen prototip Streetfightera s V2 motorom. Dvocilindrični motor bi trebao doći iz modela Panigale V2, a dizajn motocikla se u velikoj mjeri podudara s modelom V4.

To bi značilo da bi mali Streetfighter – nazovimo ga Streetfighter V2 – postigao 155 KS maksimalne snage pri težini od 180 kilograma što bi bila jedna potpuno dinamična kombinacija. Što se cijene tiče, Streetfighter V2 mogao bi stajati oko 15.000 eura.

Leave a Comment

Scroll to Top