Harley-Davidson Street Glide Special Arctic Blast Limited Edition

Hareley-Davidson je svojoj kolekciji pridodao jedan novi model proizveden u limitiranoj seriji od 500 komada.

Riječ je o Street Glide Special modelu s Arctic Blast Limited Edition dizajnom. Zahvaljujući novoj boji, hot-rod bagger Milwaukee-Eight 114 V-Twin doista ima sve potrebno da zadivi ljubitelje kuće Milwaukee.

Nema promjena u tehničkom aspektu i u pogledu opreme, toliko da se Street Glide i dalje može pohvaliti V-Twin motorom, bočnim torbama, LED prednjim svjetlima, infotainment sustavom s ekranom u boji osjetljivim na dodir i dva zvučnika.

Međutim, njegov kultni oklop prikazan je u ovoj ograničenoj seriji s bojom Arctic Blas,t koja je u potpunosti ručno nanesena od strane majstora tvrtke Gunslinger Custom Paint u Goldenu – Colorado, koja ima naznake svijetloplave boje na biserno bijeloj i metalik plavoj podlozi.

“Boja Arctic Blast ima jako kontrastne poteze namijenjene prenošenju osjećaja kretanja – rekao je Brad Richards, potpredsjednik Harley-Davidsona za stil i dizajn – Dizajn je odvažan, ali nudi zanimljive detalje koji mogu dobro biti viđeni samo izbliza, uključujući biserno plavi efekt na bijeloj podlozi i šesterokutni uzorak na okrilju ”.

Ovo ograničeno izdanje Street Glide Special nudi HD po cijeni od 38899 USD (oko 33 tisuće eura), a osim toga, može se zatražiti i odgovarajući Tour-Pak stalak za prtljagu, preuzet izravno s Harley-Davidsona Katalog-a originalnih dijelova motora i dodatne opreme.

Leave a Comment

Scroll to Top