HJC uključuje model RPHA 1 u standardnu prodaju

Proizvođač kaciga HJC napokon je uključio svoju liniju RPHA 1 u paletu modela za svakoga.

Južnokorejski proizvođač kaciga HJC već duže vrijeme koristi RPHA 1 u Grand Prix sportu i Svjetskom prvenstvu u Superbikeu. U rujnu 2021. vrhunska sportska kaciga konačno će se preseliti u uobičajeni portfelj komercijalno dostupnih kaciga.

RPHA 1 dolazi s FIM homologacijom i testiran je prema novim ECE 22.06. normama. Ljuska kacige izrađena je od hibridne tkanine od ugljičnih vlakana. Podstava koja se može ukloniti temelji se na antibakterijskoj tkanini koja osigurava prijenos velike količine vlage i trebala bi se brzo osušiti. Za one koji nose naočale predviđen je kanal za naočale.

Traka za bradu ima dvostruki zatvarač s D-prstenom, vizir otporan na ogrebotine ima sustav čegrtaljke i sklop bez upotrebe ikakvog alata. Pripremljen je i za Pinlock vizire i za otkidanje vizira. Otvori za ventilaciju mogu se naći na čelu, bradi, obrazima i zatiljku a tu je i element spojlera.

HJC RPHA 1 model dostupan je u veličinama od 2XS do 2XL a HJC nudi jamstvo od pet godina od datuma kupnje i sedam godina od proizvodnje kacige.

Osnovna verzija RPHA 1 dostupna je u bijeloj i mat crnoj boji po cijenama od 699,90 eura.

Oni koji vole šarenije mogu odabrati varijante dizajna Pol Espargaro, Arenas ili Senin. Prva dva koštaju 839,90 eura, dok je Senin  dostupan u kombinacijama boja crna/crvena, bijela/plava i crno žuta po cijenama od 799,90 eura.

Leave a Comment

Scroll to Top