Honda Amerika i Iconic Motorbikes – Ride for kids

Honda Amerika se udružuje s Iconic Motorbikes-om kako bi pomogla djeci: Ride for Kids je zaklada koja se brine o mladim pacijentima s tumorima mozga, zahvaljujući svijetu na dva kotača i suradnjama poput ove s japanskom tvrtkom.

CBR1000RR ZA DJECU

Honda nije nova na aukcijama s plemenitim dobrotvornim svrhama: prije nekoliko godina u Americi je prodana Honda RC51 sa posebnom ukrasom iz Jurskog parka III, kao i potpuno novi CBX. Danas su, međutim, na aukciji tri motocikla koji će pridonijeti prikupljanju sredstava u korist programa Ride for Kids: to su tri izdanja CBR1000RR Repsol iz tri različite godine, 2005., 2007. i 2009. Svi motocikli imaju brojač kilometara koji je zaustavljen na nuli ili s prijeđenim nekoliko kilometara tijekom testiranja.

VEĆ USPJEH U PROŠLOSTI

Ove godine Honda i Ride for Kids slave tridesetu godišnjicu ove suradnje. Na aukciji prije dvije godine Iconic Motorbikes potvrdio je prihod od 25 tisuća dolara, otprilike 21.300 eura. Osim toga, u posljednje dvije godine broj ponuditelja za dražbe značajno se povećao: ove brojke daju nadu u veliki uspjeh za CBR1000RR ove godine.

PRAVILA AUKCIJE

Dražba će se otvoriti, kako Iconic Motorbikes uvjerava sa svojih društvenih kanala, za nekoliko tjedana: svaki će se CBR1000RR prodavati zasebno; dražbe će biti istovremene i svaki će se model prodavati s potvrdom o izvornosti.

Leave a Comment

Scroll to Top