Husqvarna E-Pilen Concept – vizija gradske električne mobilnosti

Husqvarna Motorcycles ide naprijed u budućnost s asortimanom proizvoda s nultim emisijama kako bi proširio privlačnost marke postojećim vozačima, kao i potpuno novoj publici.

Nadahnut pionirskim uspjehom modela Vitpilen i Svartpilen, brend sada nudi zadivljujuću viziju kako će izgledati njegov budući prelazak u električnu gradsku mobilnost s E-Pilen konceptom.

Trenutni ulični asortiman motocikala Husqvarna već je poznat po tome što je progresivan, dinamičan i čisto dizajnerski orijentiran a ove će vrijednosti i dalje biti obilježja linije E-mobilnosti. Koncept E-Pilen jasna je izjava o toj namjeri.

S izlaznom snagom od 8 kW i dometom od 100 km, E-Pilen koncept jasno je razvijen imajući u vidu gradsko putovanje i vožnju u slobodno vrijeme, s rasponom koji maksimalno povećava vrijeme između punjenja baterije.

Husqvarna motocikli zadržavaju otvoren pristup svim mogućnostima baterija, pomažući paralelnu prednost fiksnih i zamjenjivih rješenja.

Koncept E-Pilen ima modularni sustav koji se može zamijeniti i omogućuje zamjenu sklopa napajanja, proširujući privlačnost i korisnost električnih motocikala na one koji se još premišljaju o ovom načinu prijevoza.

Husqvarna motocikli oduvijek su imali za cilj razvoj novih proizvoda dostupnih najširem mogućem spektru vozača. Asortiman E-mobilnosti zadržat će i nastaviti užitak u vožnji i dinamiku pročišćenu kroz dugu povijest i iskustvo marke.

Kao potpora inicijativi E-mobilnost, Husqvarna Motocikli strateški će proširiti svoju zastupljenost zastupnika u urbanim i gradskim područjima.

Razvoj raspona E-mobilnosti već je dobro napredovao, a daljnje informacije bit će objavljene u bliskoj budućnosti.

Leave a Comment

Scroll to Top