KTM 350 EXC-F Factory Edition 2022

Tvorničko izdanje za model 2022. godine KTM 350 EXC-F bit će dostupno u zastupništvima od jeseni nadalje s najkvalitetnijom opremom.

Oni koji su željni – i mogu si to priuštiti – ne koriste samo 350 EXC -F, već i novi Factory Edition koji nam dolazi s vrhunskom opremom: vilica s zračnim ovjesom WP XACT štedi težinu i omogućuje brzo i jednostavno podešavanje pomoću kvačica i uključene zračne pumpe.

Za jednocilindrični agregat 350 s dvije bregaste osovine iznad glave i elektroničkim ubrizgavanjem goriva impresivan je ogroman omjer snage i težine: težak je 28 kilograma, dok je na dinamometru pokazao snagu od 50 KS pri 10.400 o/min.

Naravno, Enduro nije odobren za uporabu na cestama ako nije prigušen.

Kao i svi EXC modeli, KTM 350 EXC-F Factory Edition 2022 ima okvir od krom-molibdenovog čelika, koji bi, osim optimalne krutosti, trebao osigurati i dobre povratne informacije i upravljanje.

Značajke tvorničkog izdanja uključuju tvorničke kotače s eloksiranom glavčinom, štitnik motora i štitnik diska prednje kočnice. Daljnje nadogradnje iz tvorničkih utrka su ventilator hladnjaka, kao i zaštita radijatora, prekidač za odabir karte i Supersprox stealth lanac.

Prilagođen je izgled KTM 350 EXC-F Factory Edition 2022: Red Bull KTM Factory Racing grafika, plavo tvorničko sjedalo, narančasti čep za punjenje ulja, narančasti viljuškasti most s CNC-om i narančasti okvir jasno upućuju na tvorničke postavke motocikla za natjecanje.

Factory Edition za model 2022. godine KTM 350 EXC-F bit će dostupan u zastupništvima od jeseni nadalje s najkvalitetnijom opremom.

Leave a Comment

Scroll to Top