Kymco DTX360 2022 već u prodaji

Sportski izgled, skladne linije, visoki prednji blatobran: to su perjanice nove konfiguracije DTX360. Kymco maxiscooter dobiva preobrazbu, postajući svojevrsni avanturistički crossover zahvaljujući svojim novim značajkama.

Dvostruka sportska duša DTX360 otkrivena je i u širem upravljaču, sposobnom za bolju kontrolu čak i na neravnom kolniku, te povišenom položaju sjedala vozača za poboljšanje vidljivosti na cesti.

Digitalni LCD instrumenti obećavaju maksimalnu čitljivost u svim uvjetima, a uključuju senzor temperature zraka, potrošnju goriva i napon akumulatora, ukupni i putni kilometri, brzinomjer, tahometar, digitalni sat, razinu goriva i pokazatelje temperature rashladne tekućine.

Sustav Keyless omogućuje vam vrlo jednostavan pristup vozilu. Dvije USB utičnice, u lijevom pretincu za rukavice i u sredini upravljača, omogućuju vam punjenje do dva elektronička uređaja. Udobnost zajamčena ne samo vozaču, već i putniku, čak i na većim udaljenostima, zahvaljujući potpuno crnom dvokrilnom sjedalu, opremljenom osvjetljenom unutrašnjošču sposobnom za spremanje dvije integralne kacige.

Kymco DTX360 izgrađen je na čeličnom okviru, s teleskopskom vilicom s hodom od 110 mm sprijeda i jednom stražnjom vilicom s dvostrukim podesivim amortizerom sa hodom od 100 mm straga; kočnice su dvostruke, s 3-klipnim čeljustima sprijeda i jednostruke s 2-klipnim čeljustima straga, spojene na 5-krake naplatke od lake legure.

Novi DTX pokreće jednocilindrični, vodom hlađeni agregat G5 s 4 ventila, odobren prema Euro 5, maksimalne snage 28,6 KS pri 7.500 o/min i najvećim okretnim momentom od 29,3 Nm pri 5.750 o/min. Spremnik goriva je 12,5 litara. Kontrola proklizavanja standardni je dio opreme.

Kymco DTX360 već je u prodajnim salonima, dostupan u mat odolo crnoj/antracit i mat odolo crnoj/narančastoj boji. Kataloška cijena je 6.390 eura, u promociji 5.790 eura.

Leave a Comment

Scroll to Top