Lambretta Lamblo V200

Lambretta je ime koje, poput imena Vespe, odiše poviješću, strašću i tradicijom još od drugog poratnog razdoblja. Priča koja se nastavila do danas, kada se tajlandski tuner K-Speed ​​odlučio odvažiti, odajući počast talijanskom mitu svojom posebnom verzijom: Lambretta “Lamblo” V200.

Očito, poput svakog custom modela koji drži do sebe, ništa od izvornog stila Lambretta nije ostalo na svom mjestu. Zapravo, značajno je preispitana prednja strana koja sada dolazi s prednjim svjetlima koja više nisu tradicionalna i postavljena na gornji dio, već s LED svjetlima postavljenim na prednjem tijelu.

Postoje i vrlo očite varijacije na upravljaču, jasno proizašle iz motociklizma, u kompletu s ogledalima u cafe racer stilu, novim naplatcima s čepastim gumama i u ispuhu, sada otvorenom i puno agresivnijim.

I stražnji dio je izmjenjen te se kod K-Speeda pojavljuje bez neprivlačnog plastičnog nosača registarskih pločica i s novim kožnim sjedalom u pomalo retro stilu, možda u počast starim Lambrettama iz 70-ih i 80-ih.

Leave a Comment

Scroll to Top