Moto oprema: IXS Sport LD Kombi RS-800

Švicarski proizvođač motociklističke zaštitne odjeće i obuće IXS nam donosi Sport LD Kombi RS-800, jedan novi sportski kožni kombinezon dostupan kao jednodijelni ili dvodijelni, za pripadnice ljepšeg spola i muškarce.

Sva su odijela izrađena od kravlje kože s punim zrnom, a jednodijelni je opcijski dostupan i u koži klokana. Dvostruki slojevi kože na ramenima, laktovima, stražnjici i koljenima, kao i jastučići trtične kosti daju dodatnu sigurnost.

Istezajući materijal na unutarnjem dijelu ruke, između nogu, u udubljenju koljena i na potkoljenici, kao i rastezljivi kožni umetci na ramenima, koljenima i području gdje dodirujemo sjedalo, osiguravaju slobodu kretanja.

Stražnja strana posjeduje grbu aerodinamičnog oblika, a kod jednodijelnog modela u nju se može postaviti spremnik za piće. Zaštite na ramenima i klizači na laktovima nose zamjenjive umetke a uz njih štitnike još možete pronaći na laktovima i koljenima, kao i na leđima i bokovima.

Prozračna unutarnja podstava Coolmax osigurava dobru tjelesnu temperaturu a može se po želji ukloniti i oprati. Jednodijelni model posjeduje perforirano područje prsa. Dvodijelne inačice nude dva vanjska i dva unutarnja džepa, kao i Napoleonov džep.

Ženski dvodijelni kombinezon je dostupan jedino u kombinaciji boja crno-sivo-bijela i u veličinama od 34 do 44 po i to po cijeni od 795,95 eura. Muškarci plaćaju istu cijenu, ali na raspolaganju imaju više veličina i više boja.

Dvodijelno muško odijelo dostupno je u kombinacijama boja crno-sivo-bijela, crno-crveno-bijela i crno-neonska žuto-bijela, kao i u normalnim veličinama 48 do 60, dugim 98 do 110 i kratkim 265 do 285, iako nisu ponuđene sve veličine u svim kombinacijama boja.

Leave a Comment

Scroll to Top