Moto oprema: Vanucci VSJ-2 moto jakna

Vanucci VSJ-2 moto kožna jakna sportskog je kroja koji se prilagođava tijelu i koja bi trebala biti udobna za nošenje od samog početka.

Mnogima će biti poznata činjenica da komad kože koji je odrezan prema nekom obliku zahtijeva određeno vrijeme prilagodbe. Ovisno o tome kako je komad izrezan i koliko se često nosi, može proći neko vrijeme dok se ne prilagodi formi u potpunosti i dok osjećaj pri nošenju takvog odijevnog predmeta ne bude idealan.

S Vanuccijem VSJ-2 Louis želi muškarcima donijeti kožnu jaknu (nažalost još nema ženskih veličina) koja bi trebala udobno sjediti od prvog nošenja. Ne bi se smjela stisnuti niti lepršati, što je također posljedica rastezljivih umetaka.

Tekstilno rastezanje koristi se s unutarnje strane ruku, kožno rastezanje s vanjske strane laktova i lopatica. Svugdje drugdje jaknom dominira robusna kravlja koža debela najmanje 1,2 milimetra.

Ova jakna također ima puno toga za ponuditi i optički a ovisno o boji, sportski kroj dobiva dio klasičnog izgleda, prstohvat retro ili modernijeg izgleda.

Vanucci VSJ-2 dostupan je za 399,99 eura.

Leave a Comment

Scroll to Top