Nova prednja oplata za KTM 390 Duke

Autologue Design je za KTM-ov model 390 Duke ponudio jednu prednju oplatu koja ga izgledom u potpunosti transformira te omogućuje korisniku kudikamo bolju zaštitu od vjetra.

Komplet za prednju oplatu izrađen je od jednog dijela, a opseg isporuke također uključuje kabele, utikače, držače i set naljepnica. Ako njime nadogradite svoj KTM 390 Duke, možete uživati ​​u većoj zaštiti od vjetra, pa čak i u podesivom vjetrobranu.

S kompletom oplata, KTM 390 Duke na prvi pogled izgleda gotovo više kao adventure verzija nego naked motocikl.

Sigurno se pitate pa zašto ovaj komplet, a ne novi KTM 390 Adventure?

S jedne strane, komplet je za one koji već posjeduju KTM 390 Duke. Ne možete ga zamijeniti ni za Adventure koja je na tržište stigla mnogo kasnije. S druge strane, postoje vozači koji se mogu bolje nositi s ergonomijom KTM 390 Duke-a nego s adventure varijantom, koja ima veću visinu sjedala, 19-inčne kotače sprijeda i 17-inčne kotače straga, kao i još nekoliko plastičnih komponenti oko okvira.

Prednji oklop pričvršćen je na standardna LED svjetla od 390 Duke-a, koja se tada više ne okreću zajedno s upravljačem, što bi ionako bilo netipično za avanturistički motocikl. Prednje svjetlo se također ne pomiče s upravljačem na KTM 390 Adventure.

Indijski proizvođač Autologue Design nudi prvih 30 kompleta po cijeni prednarudžbe za 446 američkih dolara, što odgovara cijeni oko 380 eura. Nakon prvih 30 narudžbi, cijena bi tada trebala porasti – proizvođač još ne navodi za koliko. Polog za predbilježbu iznosi 100 USD. No, prije nego počnete računati treba napomenuti da proizvođač ne spominje E broj, zbog čega se dio ne smije pričvrstiti na motocikl u Europi.

Čak i ako je izgled varljiv, komplet prednjih oklopa iz Autologue Design čini KTM 390 Duke manje adventure modelom a više GT -om. Prema proizvođaču, kompatibilan je i s 250 ccm, koji su dostupni u Indiji.

Leave a Comment

Scroll to Top