Novi Ducati DesertX i još 5 drugih modela 2022 spremno je za prezentaciju

Jedan od najiščekivanijih motocikala koji izlazi ove godine, DesertX, novi je Ducatijev maxi enduro i napokon je spreman za službeni debi. Tvrtka iz Bologne daje prve fotografije ovog modela za 2022. godinu na kojima u stvarnosti ne vidite mnogo više od onoga što je već bilo poznato, barem u smislu oblika.

DesertX je novi Ducatijev avanturistički motocikl dizajniran da ponudi izvrsne terenske mogućnosti zahvaljujući potpuno novoj šasiji dizajniranoj oko 21 “prednjeg kotača. Uz to će novi Ducatijev motocikl iskoristit performanse i pouzdanost tekuće hlađenog motora Testastretta od 937 cm3.

U međuvremenu, od četvrtka 30. rujna u 16,00 sati, održat će se prvi termin za web seriju Ducati World Première 2022: epizodno putovanje kroz koje će se novi modeli serije Ducati 2022 pokazati obožavateljima iz cijelog svijeta.

Očekuje se šest novih modela koji će biti predstavljeni između rujna i prosinca.

Kao i prošle godine, novi modeli za 2022. bit će jasno predstavljeni u različitim epizodama. Sve započinje 30. rujna a posljednja novost za 2022. bit će predstavljena 9. prosinca 2021. godine. Sve prezentacije emitirat će se uživo od 16 sati, a mogu se pratiti na web stranici Ducatija, kao i na YouTube kanalu Talijana.

I što se može očekivati? Ducati imenuje šest datuma sa šest novih modela.

  • 30. rujna počinje s modelom koji Talijani opisuju kao “Vaše svakidašnje čudo”
  • “Označite svoje korijene” tema je emisije 14. listopada iza koje će se vjerojatno skrivati ​​nove varijante scramblera.
  • Pod naslovom “Vladajte svim planinama”, verzija Multistrade s Pikes Peaka potražiće javnost 28. listopada.
  • “Novi lovac u gradu” može značiti samo predstavljanje nove male Streetfighter verzije s V2 motorom 11. studenog.
  • 25. studenog u kući će biti “Evolucija brzine”. Ovdje očekujemo unaprijeđene verzije Panigale V4 i V4 SP.
  • Summit Ducati festivala bit će novi DesertX, 9. prosinca.

Leave a Comment

Scroll to Top