Ruroc Atlas 3.0 Joker i Batman

U ožujku 2021. godine britanski proizvođač kaciga Ruroc predstavio je treću generaciju svoje vodeće kacige Atlas, prikladno nazvane Atlas 3.0. Umjesto da jednostavno nalijepi novu boju na stari poklopac i završi s poslom, Ruroc je uzeo u obzir povratne informacije kupaca kako bi vozačima dao više onoga što su htjeli. To je uključivalo bolju aerodinamiku, poboljšano smanjenje buke i bolju ventilaciju.

Ruroc je također dodao još jednu veličinu ljuske prilikom izrade Atlas 3.0 modela, radi preciznijeg uklapanja za svaku veličinu kacige u rasponu od XS do XXL. Ljuska od ugljičnih vlakana također pomaže u smanjenju ukupne težine, koja se kreće od 1,4 do 1,6 kilograma, ovisno o veličini. Dodatno, kaciga Atlas 3.0 nosi i sigurnosne ocjene ECE 22:05 i DOT FMVSS218., spremna je za Pinlock, a može se opremiti i Rurocovim Shockwave Bluetooth audio komunikacijskim sustavom kao opcija uz dodatnu naknadu.

Naravno, novi poklopac dizajn naizgled vozačima daje ono što žele je lijep i sve ali većina vozača želi da svaka kaciga koju nose izgleda dobro, zar ne? To je jedan od razloga zašto je Ruroc u kolovozu 2021. lansirao svoju novu grafiku Batman i Joker s licencom DC-a. Isključivo su dostupne na Atlasu 3.0, počevši od 495 USD po komadu, prije nego što se dodaju opcije poput Bluetooth veze ili bilo kojeg drugog vizira koji je dostupan.

Od ova dva, Joker grafika jedizajn koji, začudo, najviše privlači pozornost. Detaljna zelena kosa, taj vječni podebljani, crveni osmijeh i frenetično urezan tekst “Ha ha ha” obavijaju vam glavu u vječnom ludilu Batmanovog vječnog neprijatelja. Na zubima ima malo naslikanog prskanja krvi koje struji unatrag uz stranice brade, prema mjestu gdje se štitnik povezuje s Atlasom 3.0. Je li Joker upravo udario? Vjerojatno.

U međuvremenu, Batmanov dizajn je podcijenjen i prikriven – uostalom, ni uzalud ga ne zovu i Tamni vitez. Ovaj dizajn također omogućuje da se provuče više tkanja od karbonskih vlakana, kako i priliči Batmanu i njegovom alter egu, milijarderu Bruceu Wayneu.

Bez obzira želite li pokazati svoju kaotičnu stranu ili svoju stealth detektivsku stranu, obje kacige su navedene na Rurocovoj web stranici od 23. kolovoza 2021.

Leave a Comment

Scroll to Top