Scorpion EXO Tech Carbon Flip-back kaciga

Kaciga stvorena da poremeti pravila, sposobna poput rijetkih ispuniti sve zahtjeve i želje onih koji vole svoje motore i svoju slobodu izvan odredišta koje ih čeka. U gradu će, kao i duž cesta koje love snove, Exo-Tech Carbon (novi Scorpion Sports 2021) moći pratiti vaša putovanja, čineći da uživate u udobnosti i praktičnosti kao nikad prije.

Exo-Tech Carbon je jedna Flip-back kaciga (sa sklopivom zaštitom za bradu) a stvorena je po uzoru na model Exo Tech (dostupan u novom katalogu u mnogim novim i lijepim bojama i grafikama). Međutim, školjka se izmijenila te je, kao što i samo ime govori, na ovom modelu izvedena u Ultra-TCT ™ CARBON materijalu.

Rezultat je kaciga malih dimenzija, lagana i nevjerojatno udobna, s dvostrukom homologacijom (P / J) i istodobno plemenitog i sportskog izgleda.

Exo-Tech Carbon nije samo jednostavna alternativa onome što tržište trenutno nudi na polju preklopnih modularnih kaciga, već je apsolutno jedinstven, izvanredan i lijep proizvod s dizajnom integralne kacige, velikom vidljivošću koju nudi vrlo širok vizir sa Pinlock® sustavom (dostupan je standardno u paketu), male veličine, male težine, lakoće s kojom se aktivira mehanizam za otvaranje brade i velikim gornjim usisnikom zraka koji se može otvoriti jednostavnim dodirom i koji je sposoban zajamčiti vrlo velik protok zraka unutra.

Ova potpuno nova kaciga, praktična i svestrana, održava nenadmašan omjer kvalitete i cijene u odnosu na konkurenciju i uistinu može udovoljiti svim potrebama i zahtjevima zahvaljujući svojoj ogromnoj svestranosti.

U “cjelovitom” (integralnom) položaju vizir uvijek jamči širok i siguran vid te se automatski podiže kad se otvori štitnik za bradu.

Elegantne linije presijecaju zrak, aerodinamika proučena u zračnom tunelu pomaže smanjiti buku, čak i pri velikim brzinama. Školjka se također savršeno “uklapa” u štitnik za bradu kada je u otvorenom i sklopljenom položaju, umanjujući dosadne turbulencije i vrtloge zraka.

Exo-Tech Carbon uistinu je kaciga koja će biti zamijećena, kako zbog svojih tehničkih i estetskih karakteristika (vidljivi ugljik u verziji “Black” ili “Matt Black”), tako i zbog svoje velike udobnosti koja će biti nemoguća ne osjetiti od prvog trenutka.

Glavne karakteristike:

– Uklonjiva i periva unutrašnjost u mekoj 3D pjeni prekrivena hipoalergenom, antimikrobnom i prozračnom tkaninom KwikwickIII®

– Unutarnji sustav KwikFit ™ jastučića koji vam omogućuje lako stavljanje i skidanje najčešće korištenih modela naočala

– Veliki unutarnji uvlačivi “Speedview” štitnik za sunce dizajniran da pruži maksimalnu udobnost i maksimalnu vidljivost. To čini vožnju sigurnijom kad svjetlost prejako prodire unutar kacige

Pinlock®: u paketu se nalazi ekskluzivna Pinlock® 70 leća

– Tamni vizir standardni je paket

– Dizajnirana je za smještaj zvučnika od 40 mm

– Mikrometrijski zatvarač

– Školjka od Ultra-TCT ™ CARBON-a

– Dostupne veličine: XS – S – M – L – XL – XXL

– EXO-COM pripremljen (novi portafon Scorpion)

– Školjka u dvije različite veličine: 1. veličina -> XS-L – 2. veličina -> XL-XXL

– Dvostruko odobrenje: P / J

– Težina: 1.500 g veličine M (+/- 50 gr)

– Jamstvo: 5 godina

Napokon, pokazalo se da je Exo Tech Carbon sve više „povezan“ s potrebama motociklista zahvaljujući svojoj predispoziciji za savršeno integrirani komunikacijski sustav, “EXO-COM“, još jednu novost od Scorpiona prisutnu u novom katalogu 2021. godine.

Flip-back kaciga Scorpion EXO Tech Carbon dostupna je u dvije verzije – čisti karbon i Mat crni karbon po cijeni od 439,90 eura.

Leave a Comment

Scroll to Top