SHAD tvornički proizvođač sjedala za Ducati Multistrada V4

2021. godina izgleda dobro za španjolskog stručnjaka za prtljagu SHAD. Tvrtka je upravo osvojila svoju treću ikada nagradu za dizajn Red Dot Design Award za svoju liniju avanturističke prtljage Terra, a iako je najpoznatiji po prtljazi, SHAD proizvodi i druge dodatke za motocikle – uključujući i neka udobna sjedala.

Zapravo, SHAD -ova matična tvrtka, NAD (ta kompanija ponekad radi kao SHAD NAD) potpisala je ugovor s Ducatijem kako bi pružila niz opcija sjedala za novu Multistradu V4. To je prva suradnja između dvije tvrtke i nadaju se da će biti vrlo uspješna.

Dostupna sjedala izrađena SHAD NAD-om za Ducati Multistrada V4 uključuju standardnu, grijanu opciju i također niskoprofilnu verziju. NAD kaže da, budući da ima 40 godina iskustva u izradi visokokvalitetnih sjedala, vjeruje da može napraviti udobno, vrhunsko sjedalo kakvo traže vlasnici Multistrade V4.

Naravno, Ducati je NAD -u dostavio sve relevantne specifikacije, a zatim se NAD bacio na posao s osmišljavanjem upotrebljivih dizajna.

Kako bi proslavio ovu prvu suradnju, Ducati je poslao Multistradu V4 u sjedište SHAD-NAD-a u Barceloni, Španjolska, kako bi zaposlenici mogli cijeniti posao koji su dvije tvrtke zajedno obavile. U ovom trenutku nije potpuno jasno kakva je budućnost. Jasno je da obje tvrtke žele da Multistrada V4 bude uspješan motocikl, a SHAD-NAD je rekao da se nada da je ovo početak duge i plodne veze.

Što se tiče naknadnog tržišta, SHAD također nudi mnogo opcija koje odgovaraju toj Multistradi, ali to naravno nije isto što i biti opskrba koja se ugrađuje izravno iz tvornice.

Najvažnija stvar u cijeloj priči je kako se vlasnicima Multistrade V4 sviđaju ova sjedala a temeljem duge tradicije SHAD tvrtke vjerujemo da će svi biti iznimno zadovoljni.

Leave a Comment

Scroll to Top