Skuteri: Piaggio predstavio E-skuter – ONE

Piaggio nam donosi malo novosti u vidu novog E-skutera jednostavnog naziva ONE.

Novi e-skuter namijenjen mladima može se pohvaliti bogatom standardnom opremom i elektromotorom s dvije mape, a debi na tržištu se očekuje u lipnju ove godine.

I dok ova proizvođačka kuća jednim okom gleda u budućnost, s malo nostalgične fantazije okreće se i prošlosti.

Da, jer je novi Piaggio ONE dio nove generacije e-skutera koji obećava revoluciju u električnom sektoru i vrlo podsjeća na nikad zaboravljeni “Zip” iz 1990-ih / 2000-ih godina, istinski željenog skutera od pedeset kubika s kotačima od 12 inča u kojega su se mnogi mladi nadobudni motociklisti zaljubili.

Male težine, lagan za vožnju, elegantan i bez emisija štetnih plinova – dok se priprema za svoj debi uživo 28. svibnja na salonu automobila u Pekingu, Piaggio Grupacija svoj novi ONE predstavlja sa spomenutim kvalitetama.

Cjelovit je to paket bitnih značajki sposobnih probiti se u srca novih generacija baš kao i njegov stari predak s jednocilindričnim dvotaktnim motorom.

Piaggio ONE bit će ponuđen u nekoliko verzija, koje karakteriziraju različite snage i različiti dometi, a sve pogonjeno električnim motorom koji se pokreće lako uklonjivim litij-ionskim baterijama za jednostavno punjenje kod kuće i u uredu.

Međutim, osim atraktivnog dizajna, novi e-skuter može se pohvaliti bogatom standardnom opremom koja uključuje digitalne instrumente u boji sa senzorom ambijentalnog svjetla, puna LED svjetla, sustav pokretanja bez ključa, dvije mape motora, nisko sjedalo, uklonjivi nasloni za noge za putnike i veliki pretinac ispod sjedala.

Da bismo saznali više, preostaje samo pričekati debi uživo na salonu automobila u Pekingu i sljedeći debi na europskom tržištu krajem lipnja.

Leave a Comment

Scroll to Top