Skuteri: Yamaha Zuma 125 USA

Yamaha je predstavila svoj novi Zuma 125 model u SAD-u. Ovaj skuter sada ima još upečatljiviji terenski izgled i novi agregat s promjenjivom kontrolom ventila.

Yamaha Zuma ima dugu tradiciju koja seže gotovo 20 godina unazad. U Europi je priča o Zumi započela s strukturno identičnim modelima Yamaha BW, koji su pak izvedeni iz modela MBK Booster. Booster i BW prestali su se prodavati u Europi, dok je Zuma ostala prisutna na drugim tržištima.


Izgled  nove Zume 125 za 2022. godinu je postao puno robusniji i vrlo očito cilja u smjeru off-roada i adventure.

Na to jasno ukazuju sada postavljene gume od 12 inča s grubim gaznim slojem dimenzija 120/70 sprijeda i 130/70 straga. Stražnja je oplata postala kutna, duža i opremljena nosačem za prtljagu.

Prednji dio sada ima dvostruka okrugla prednja svjetla u vojnom izgledu i mini stalak za prtljagu poviše njih Na upravljač su postavljeni štitnici koji drže ruke suhima,LC zaslon u kokpitu pruža sve osnovne informacije a Zuma 125 posjeduje i USB utičnicu za punjenje mobilnih uređaja.

Za bolju kontrolu, visina sjedala spuštena je u prednjem dijelu što nije utjecalo na mogućnost da u odjeljku za odlaganje ispod sjedala spremite integralnu kacigu. Teleskopska vilica od 33 mm i stereo nosači straga postavljeni na drugu poziciju dolaze s malo većim hodom i novom mogućnošču podešavanja. Disk kočnicae su na oba kotača u kombinaciji s CBS sustavom.

Leave a Comment

Scroll to Top