SW-Motech – oprema za Ducati Multistradu V4

Novi Ducati Multistrada V4  je motocikl sa mnogo noviteta za Ducati. Za početak, ovo je prvi put da su u Multistradu ugradili četverocilindrični motor. Štoviše, ovo je ujedno i prvi motocikl u modernoj ponudi Ducatija koji je odustao od slavnog Desmodromic sistema za upravljanje ventilima.

I ne samo to, Multistrada je postala, sada više nego ikad, raskrižje između tehnologije orijentirane na performanse i svestrane korisnosti.

Imajući to na umu, ne čudi što je Multistrada i dalje omiljeni izletnik za daljinu mnogih vozača. Naravno, kako bi se korisnost ovog motocikla podigla na višu razinu, potrebno je obaviti neke radnje.

Srećom, SW-Motech ima mnoštvo mogućnosti koje su ogromne i široke koliko i mogućnosti same Multistrade. Tvrtka je razvila čitav niz dodataka prilagođenih potrebama velikog broja vozača a za višednevna putovanja na velike udaljenosti, uklonjivi PRO bočni nosači mogu montirati meku ili tvrdu prtljagu, ovisno o vašim željama.

Bočni nosači SW-Motech PRO, koji su kompatibilni i s Multistradom V4 i s prethodnom generacijom 1260, imaju čvrsti mehanizam zaključavanja za aluminijske nosače TRAX ADV, kao i sportske i moderne AERO ABS bočne kutije.

Za smještaj TRAX ADV-a, držači za prtljagu SW-Motech Street Rack i Alu Rack čvrsto pristaju repu ovog sposobnog avanturista. Za pristup koji je više orijentiran na ulicu dostupan je i Urban ABS gornji kovčeg, koji je također kompatibilan s Street Rack-om.

Onima od vas koji preferiraju opcije meke prtljage, možda za kraća putovanja izvan grada ili po gradu, najbolje će poslužiti SW-Motech PRO torbe. Najnovija ponuda tvrtke, Rackpack set, sastoji se od Street Rack nosača prtljage, zajedno s PRO Rackpack stražnjom torbom. Ova torba za prtljagu je izdržljiva opcija izrađena od robusnog balističkog najlona i materijala otpornog na habanje kako bi se osigurala sigurnost vaše prtljage.

Naravno, osim svih novih i uzbudljivih mogućnosti prtljage za Ducati Multistrada V4, SW-Motech nudi univerzalne mogućnosti skladištenja kao što su PRO spremnici, torbe za rep i torbe koje su kompatibilne s njegovim vlastitim sustavom zaključavanja.

Svi ovi proizvodi i mnogo drugih dostupni su na službenoj web stranici SW-Motech-a dolje navedenoj.

SW-Motech

Leave a Comment

Scroll to Top